Zubne paste Radonta od ekstrakata lekovitih biljakaZubne paste
Duet Radonta
Jutarnja i večernja zubna pasta sadrže odvojne biljne komponente, radi njihovog što delotvornijeg delovanja. Jedinstveno rešenje za razliku od drugih naturalnih zubnih pasti, rezultat naučnih ostvarenja ruskog Holdinga Gloryon. Redovnom primenom ove kombinacije izbegavaju se mnogi problemi sa zdravljem.

Duet Radonta kod 00415
Cena din Komada
2000Radonta jutarnja pasta za zube
Jutarnja pasta za zube Radonta
"Radonta" jedinstvena pasta za zube, čisti zube, neguje desni, daje svež dah, preventivno deluje i pomaže u rešavanju probelma oboljena usne duplje. Jedna tuba od 168gr. dovoljna je za godinu dana primene. Estetsko i ekološko pakovanje (nije od plastike!)

Trio Radonta kod 00414
Cena din Komada
2935Večernja zubna pasta Radonta
Večernja zubna pasta Radonta
Čisti zube, štiti desni, sprečava krvarenje, omogućava dobar san, pogodna za dijabetičare. Neguje zube, desni i sluzikožu usta. Ima antimikrobno i baktericidno dejstvo preventivno deluje i rešava oboljena usne duplje. Jedna tuba od 150gr. dovoljna je za godinu dana primene. Estetsko i ekološko pakovanje (nije od plastike!)

Radonta večernja kod 00412
Cena din Komada
1050zubna četkicaDuet četkica za zube Radonta
Stomatolozi tvrde da upravo četkice igraju najvažniju ulogu pri čišćenju zuba. Ako je to tako, onda su ove četkice najbolje rešenje. Jutarnja četkica čisti efikasno kada se ujutro žurimo da što pre krenemo na naše dnevne aktivnosti, a večernja detaljno, uz duže čišćenja udaljuje sva strana tela izmedju zuba. Čekinje obeju četkica su laserski obradjene, mekane sa specijalnim slojem od praha dijamanta, ne oštećuju gledj već je nežno poliraju. Čekinje jutarnje četkice pokrivene su kaljcijumom, što dopunski neguje gledj. Kod večernje, čekinje imaju dva nivoa Super-Slim, što daje dvostruki efekat, kraće čekinje čiste površinu i bočne predele zuba, dok duže lako ulaze u medjuzubni prostor. Mogu ih koristiti i deca i odrasli. Ekonomične jer su dugotrajne, ne menjaju svoja fizičko-hemijske osobine u toku upotrebe, lako se peru i suše, inertne na razvoj mikroorganizama.

Duet četkica za zube Radonta kod 00424
Cena din Komada
990
AKO IMATE PITANJA, NAPIŠITE OVDE

Molba, unesite tačno E-mail adresu
Ime i prezime
Država, Grad
Email
Telefon
Vaše pitanje
Unesite znak q4 ->


P.S. Poštujemo vašu privatnost i garantujemo čuvanje tajnosti informacija koje predajete.

Poželjno je da unesete broj telefona radi daljeg kontakta, jer se često dešava da na vaš email adresu ne dobijete odgovor, jer ga na prijemu prebace u SPAM. To se naročito dešava na gmail i yahoo meil adresama.
Created 2010-2018 by Gloryon d.o.o. | All Rights Reserved | kabinet| Hosted by Dreamhost6 online