gloryon 

Zdrav način životaZubne paste Radonta od ekstrakata lekovitih biljaka

Zubne paste Radonta od ekstrakata lekovitih biljaka


Naziv Opis

Jutarnja i večernja zubna pasta sadrže odvojne biljne komponente, radi njihovog što delotvornijeg delovanja. Jedinstveno rešenje za razliku od drugih naturalnih zubnih pasti, rezultat naučnih ostvarenja ruskog Holdinga Gloryon. Redovnom primenom ove kombinacije izbegavaju se mnogi problemi sa zdravljem.


Duet Radonta -- porudžbina
Prod. cena din Komada
2000

Naziv Opis
Jutarnja pasta za zube Radonta

"Radonta" jedinstvena pasta za zube, čisti zube, neguje desni, daje svež dah, preventivno deluje i pomaže u rešavanju probelma oboljena usne duplje. Jedna tuba od 168gr. dovoljna je za godinu dana primene. Estetsko i ekološko pakovanje (nije od plastike!)


Radonta večernja -- porudžbina
Prod. cena din Komada
1100

Večernja zubna pasta Radonta
Naziv Opis

Čisti zube, štiti desni, sprečava krvarenje, omogućava dobar san, pogodna za dijabetičare. Neguje zube, desni i sluzikožu usta. Ima antimikrobno i baktericidno dejstvo preventivno deluje i rešava oboljena usne duplje. Jedna tuba od 150gr. dovoljna je za godinu dana primene. Estetsko i ekološko pakovanje (nije od plastike!)


Radonta večernja -- porudžbina
Prod. cena din Komada
1100


AKO IMATE PITANJA, NAPIŠITE OVDE

Molba, unesite tačno E-mail adresu
Ime i prezime
Država, Grad
Email
Telefon
Vaše pitanje
Unesite znak y9 ->


P.S. Poštujemo vašu privatnost i garantujemo čuvanje tajnosti informacija koje predajete.

Poželjno je da unesete broj telefona radi daljeg kontakta, jer se često dešava da na vaš email adresu ne dobijete odgovor, jer ga na prijemu prebace u SPAM. To se naročito dešava na gmail i yahoo meil adresama.
Kabinet | Created 2010-2021 | Uslovi korišćenja | Hosted by Dreamhost 3 online