Ruski prirodni preparati za čišćenje organizma


Večernja zubna pasta Radonta

U sastav paste ulaze ekstrakti lekovitih biljaka, koje su se od davnina koristile u kineskoj tradicionalnoj medicini za lečenje zuba i usne duplje:

Koren kineskog božura koji se hiljadama godina koristio kod zubobolje, povećanoj eroziji zuba i zapaljenja desni.

Savremena naučna ispitivanja pokazuju da koren kineskog božura:

Japanska biljka orlovi nokti (Lonicera japonica) poseduje izražena antibakterijska i antivirusna svojstva. Ekstrakt lonicere:

Astragalus se iz davnina koristi za brzo zarastanje rana, oporavak i jačanje tonusa organizma.

Lotos - u Aziji sveta biljka, kojoj su se kalnjale mnoge civilizacije zboj njegovih lekovitih osobina. omogućava zarastanje rana, ima protibakterijaska i protivvirusna dejstva.

Večernja zubna pasta "Radonta" vam daje zdrav san, brinući se o zdravlju zuba i usta, čak i kada spavate.

Dejstvo

Antibakterijsko i antivirusno, pomaže opuštanju organizma.

Sastav

Pakovanje

Težina 150gr. Tuba metalna spolja plastificirana, lepog izgleda, postavlja se vertikalno na otvarač.

Korišćenje

Svako veče pred spavanje, isprati usta vodom, na četkicu naneti paste veličine zrna pirinča, i čistiti zube par minuta. Posle čišćenja ispljunuti ostatak. Usta ne treba isprati, radi što dužeg delovananja lekovitih supstanci paste.
Pasta ne sadrži štetne organske hemijske supstance, kojih ima u mnogim drugim pastama.
Večernja pasta se može koristiti i kod posekotina, ogrebotina, opekotina nanoseći tanak sloj na to mesto. Rane se time dezinfikuju i brzo zarastaju.

Povratak nazad

Jutarnja zubna pasta Radonta

Sastav jutarnje zune paste "Radonta" čine prirodni ekstrakti biljaka, koje su se od davnina koristile u kineskoj medicini radi preventive bolesti usne duplje:

Zantoksilum se smatra najmoćnijom tonizirajućom biljkom, koja poseduje i veoma jako antibakterijsko i protivupalno dejstvo. Sadrži čitav niz mikro i makro elemenata: fluor, kalcijum, fosfor, silicijum, lantan i mangan u organskom vidu koji se usvajaju organizmom bez štetnih uticaja

Njegovo preventivno dejstvo poznato je više od 2000 godina. Kineski lekari su ga preporučivali za lečenje skoro svih oboljenja usne duplje, dok su ga američki indijanci nazivali "drvo protiv zubobolje".

Mnoga naučna ispitivanja su pokazala, da ekstrakt kore biljke zantoksilum:

Prirodni hlorofil, prema rezultatima mnogih naučnih ispitivanja, poseduje jako antibakterijsko dejstvo. Sprečava rast mnogih štetnih mikroorganizama koji pospešuju razvoj karijesa i drugih oboljenja zubnog ktiva.

Ginko biloba poseduje širok spektar preventivnih delovanja na ceo organizam. Preko 300 naučnih ispitivanja su pokazala da ova biljka doprinosi boljoj cirkulaciji krvi u desnima jačanju zidova krvnih sudova u ustima. Poseduje jaka zaštitna dejstva a ima i regenerativna svojstva.

Danšenj - kineski naziv za, u medicini i farmakologiji poznatu biljku, šumski kadonopsis (kodonopsis saltus).

Nana (Mentha piperita)
Etarsko ulje iz lista nane poseduje antiseptičko i analgetičko (protiv bolova) dejstvo. Flavonidi nane jačaju zidove krvnih sudova i smanjuju krvarenje. Zahvaljujući sadržaju karotina, nana zaštitno deluje na sluzokožu usne šupljine i ćelije epitela i time pospešuje njihovo obnavljanje.

Započeti dan jutarnjom zubnom pastom "Radonta" - эto je recept zdravlja, lepog osmeha i dobrog raspoloženja u toku celog dana!

Dejstvo

Sprečava pojavu karijesa, smanjuje krvarenje desni (pogotovo kod dijabetičara), podiže tonus organizma.

Sastav

Pakovanje

Težina 168 г.

Tuba metalna spolja plastificirana, lepog izgleda, postavlja se vertikalno na otvarač. Pri korišćenju dovoljno je na četkicu naneti paste veličine zrna pirinča. Posle čišćenja zuba usta ispljunuti ostatak - i ne treba mnogo ispirati!

Povratak nazad

Duet Radonta

Komplet zubnih pasti Radonta jutarnja i Radonta večernja - je rezultat rada naučnog odeljenja Kompanija Gloryon Комплект зубных паст "Radonta" - это совместная разработка научного отдела холдинга Gloryon i "Liuzhou LMZ C., Ltd." sa Tibeta. Koristeći hiljsdugodišnja iskustva naroda tih krajeva i lekovite biljke koje tamo rastu, stvorene su recepture za proizvodnju ovih pasti.

Šta ove paste za zube čini jediinstvenim?

1. Korišćenje prirodnih ekstrakata lekovitih biljaka, koje su se odavno u narodu koristile i za lečenje i za preventivu oboljenja usne šupljine.

2. U sastav jutarnje i večernje paste ulaze različite komponente, ali tako da ne ponište nego da uzajamno jačaju svoja lekovita svojstva.

3. U sastav jutarnje zubne paste Radonta ulaze ekstrakti za dizanje tonusa organizma, dok večernja zubna pasta Radonta sadrži ekstrakte za smirivanje. Na taj način one deluju na čoveka u skaldu sa njegovim bioritmom. Ujutro čoveku dižu tonus i pripreme ga za dnevne aktivnosti, a uveče smiruju i pripremaju za spokojan i tvrd san.

Problemi koji se rešavaju primenom jutarnje i večernje paste za zube Radonta:

  1. Karijes zuba - jer jačaju zubnu gledj.
  2. Zapaljenje desni - jer normalizuju mikrofloru usne duplje.
  3. Paradontitis, paradentoza, gingivostomatitis, stomatitisi (uključujući i virusne) - jer poseduju antivirusna svojstva.
  4. Pojačano krvarenje desni, suva usta (narušeno lučenje pljuvačke) - jer poseduju protivupalna svojstva, jačaju cirkulaciju krvi u usnoj duplji i jačaju zidove krvnih sudova.

Efekat primene

Zdrave desni, zdravi zubi i preventiva oboljenja usne duplje. Ekonomičnost - pri jednom pranju zuba dovoljno je na četkicu istisnuti paste veličine zrna pirinča. Posle čišćenja zuba, ispljunuti nastalu penu i blago isprati usta, ali ne suvise kako bi lekoviti ekstrakti ostali u ustima.

Pakovanje

Jutarnja zubna pasta"Radonta" - 168 gr.

Večernja zubna pasta "Radonta" - 150 gr.

Plastificirana metalna tuba sa širokim poklopcem radi vertikalnog položaja na polici.

Povratak nazad


Created 2010-2023 | Uslovi korišćenja | Hosted by Dreamhost