gloryon


Zdrav način života

Mogućnost kupovine na čekove, rate, ili preko administrativne zabrane preuzeti obrasce ovde.
Svi proizvodi su registrovani u bazi podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije.


GENERALNO ANTIPARAZITARNO ČIŠĆENJE I DETOKSIKACIJA ORGANIZMA
U rešavanju raznih zdravstvenih problema, kao i odrzavanju dobrog zdravlja, najbolji rezultat se postiže kompleksnom (programskom) primenom raznih biljnih preparata, adekvatnim režimom ishrane i načina života.
Uz puno lične discipline takav pristup je garant uspeha. Ne postoji čaroban štapić kada je zdravlje u pitanju. Zdravlje se čuva i neguje čitavog zivota.Gelmostop
Kod: 20349
Antiparazitni program Gelmostop

Program "Gelmostop" uništava parazite u svim fazama njihovog razvoja, stimuliše antiparazitni imunitet, ubrzava izbacivanje toksina iz jetre i otklanja alergijske pojave izazvane parazitima, efikasan je kod izrazene invazije parazita. Primenjuje se kod alergija na gluten ili ulcerozni kolitis.


Uputstvo za upotrebu
Sastav:
 1. Atlant plus, 30 filter kesica 1 kom.
 2. Hepatoholan plus, 60 kapsula 2 kom.
 3. Unkaria, 60 kapsula 1 kom.
 4. Indol aktiv, 60 kapsula 1 kom.
 5. Herakl, 60 kapsula 2 kom.
 6. Vitaspektar XL, 60 kapsula 1 kom.
 7. DIG aktive, 60 kapsula 1 kom.
 8. Toksfajter luks, 90 kapsula 1 kom.
Gelmostop -- porudžbina
Prod. cena din Komada
25000

Gelmostop mini
Kod: 20350
Preventivni antiparazitni program Gelmostop-mini

Program "Gelmostop-mini" smanjuje stepen infekcije mnogim parazitima, stimuliše antiparazitski imunitet, otklanja alergijske pojave izazvane parazitima, preporučuje se za preventivu parazitoza, efikasan je pri infekcijama nižeg stepena, preporučuje se za decu. Primenjuje se pri postojanju alergija na gluten ili ulcerozni kolitis.

Uputstvo za upotrebu
Sastav:
 1. Atlant plus, 30 filter kesica 1 kom.
 2. Hepatoholan plus, 60 kapsula 1 kom.
 3. Unkaria, 60 kapsula 1 kom.
 4. Herakl, 40 kapsula 1 kom.
 5. DIG aktive, 60 kapsula 1 kom.
 6. Toksfajter luks, 90 kapsula 1 kom.
Gelmostop mini -- porudžbina
Prod. cena din Komada
13000

Gelmostop-Kid
Kod: 22031
Antiparazitni program za decu Gelmostop-Kid

Program "Gelmostop-Kid" uništava i izbacuje iz organizma parazite i njihove larve, jača antiparazitski imunitet, otklanja alergije izazvane parazitima. Preporučuje se kao antiparazitarna preventiva kod odraslih i antiparazitarno čišćenje kod dece.

Uputstvo za upotrebu
Sastav:
 1. Atlant plus, 30 filter kesica 1 kom.
 2. Hepatoholan plus, 60 kapsula 1 kom.
 3. Unkaria, 60 kapsula 1 kom.
 4. Herakl, 80 kapsula 2 kom.
Gelmostop-Kid -- porudžbina
Prod. cena din Komada
11000

POJEDINAČNI RUSKI PROIZVODI
 g-shape
Kod: 00130
G-shape
– kvalitetna zdrava ishrana na ćelijskom nivou, sa jedinstvenim G-Balance kompleksom 6 vrsta proteina koji sadrže 100 % potrebnih esencijalnih i ne-esencijalni amino kiselina. Takođe sadrži potrebnu dnevnu dozu od 13 vitamina i 11 esencijalnih minerala u kompleksu G-Vitamix , 7 tipova biljnih vlakana G-Fibers potrebnih za varenje i biljni kompleks G-block sa blokatorima apetita.
G-SHAPE – nova generacija proizvoda za zdravlje, zasniva se na savremenim naučnim osnovama, ekskluzivnih sirovina i novih proizvodnih tehnologij . U proizvodnji se koriste komponente sa međunarodnim standardima kvaliteta, sa garancijom od ekološke čistoće u svakoj fazi proizvodnje.
Izolovane amino-kiseline iz proteina soje, biljna vlakna FibersolTM , ekstrakt kokosovog ulja, ekstrakt  iz proteina mlečne surutke, hidrolizat proteina iz surutke, trigliceridi srednjeg lanca, ovsene mekinje, kompleks AminogenTM proteaze, stevia, koncentrat proteina graška, proteini smedjeg pirinča, proteini iz krompira, kokosov šećer, vitaminsko-mineralni kompleks (fosfor, kalcijum, magnezijum, gvoždje, cink, mangan, bakar, hrom, jod, molibden, selen, vitamini A, C, E, B3, B5, B6, B7, B1, B9, B12, K,D3), Natrijum-kazeinat, micelarni kazein, ekstrakt hudije gordoni, ekstrakt garcinije kambodžanske, karalluma, glukomanan, maltodekstrin, litesse, citrusova vlakna, ksantan guma, tara guma, prorodna aroma.
Jedan G-shape obrok košta 233din, u poredjenu sa obrokom brze hrane (fast food) jeftinije. Kvalitet i pomoć organizmu se ne mogu porediti.
G-Shape Light (375gr) -- porudžbina
Prod. cena din Komada
3500
Biljni čaj
Kod: 00160

Biljni čaj "Atlant Plus" poboljšava rad organa za varenje, otklanja mučninu, gorušicu, nadutost stomaka, sprečava pojavu hroničnog zatvora, utiče na zaživljavanje sluzokože želudca i creva.

Biljni čaj Atlant plus - čišćenje organa za varenje.
Atlant plus (40 pak) -- porudžbina
Prod. cena din Komada
1500
mačija kandža
Kod: 00621

Unkarija je južnoamerička biljka koja raste u planinama Perua, vekovima je spašavala život stanovnicima tih predela od mnogih bolesti, malarije, žutice, stomačnih infekcija.

Unkarija - ekstrakt korena biljke "Mačija kandža"
Unkaria (60 kap) -- porudžbina
Prod. cena din Komada
2600
Hepatoprotektor
Kod: 00626

Jetra je fabrika koja preradjuje sve toksine i otpadne materije. Bilo koji zastoj u izlučivanju žuči dovodi do gomilanja štetnih materija u organizmu, narušavanju varenja i formiranjem kamena u žučnoj kesi.

Hepatoholan - hepatoprotektor - čišćenje jetre i žučnih puteva
Hepatoholan plus (60 kap) -- porudžbina
Prod. cena din Komada
2500
herakl
Kod : 00630

Zahvaljujuci efikasnim biljnim komponentama "Herakl" pogubno deluje na parazite u raznim fazama njihovog razvoja. Deluje u svim organima i tkivima organizma. Udarni preparat antiparazitarnog programa Gelmostop.

Herakl - uništavanje parazitarnih formi.
Herakl (60 kap) -- porudžbina
Prod. cena din Komada
2500
3-indol karbinol
Kod: 00619

Antioksidant za detoksikaciju celog organizma do nivoa ćelije, za otklanjanje posledica nastalim upotrebom savremene ishrane i toksina nastalih delovanjem parazita.

Indol aktiv - čišćenje krvi i limfe"
Indol aktiv (60 kap) -- porudžbina
Prod. cena din Komada
3800
DIG aktiv
Kod: 00639

Probiotik sa univerzalnim delovanjem na stanje digestivnog trakta, regeneracija crevne flore, poboljsanje varenja i regulisanja stolice. Ima protiv-kandidno dejstvo, smanjuje alergičnost na razne vrste hrane, sprečava nastajanje kamena u žuči, poboljšava funkciju pankreasa, otklanja bol, gorušica, nadimanje i težinu u stomaku.

DIG aktiv - čišćenje creva i regeneracija crevne flore"
DIG-aktiv (60 kap) -- porudžbina
Prod. cena din Komada
2600
Vitaspektar XL
Kod: 00628

Jesen i zima praćeni su prehladama. Ako se to desava 3-4 puta godisnje imunom sistemu je potrebna pomoć. Vitaspektar-XL jača otpornost prema prehladama, smanjuje opasnost raznih pogoršanja za vreme prehlada i olakšava tok hroničnih oboljenja.

Vitaspektar-XL prirodni "antibiotik", stimulator imunog sistema.
Vitaspektr-XL (60 kap) -- porudžbina
Prod. cena din Komada
2500


AKO IMATE PITANJA, NAPIŠITE OVDE

Molba, unesite tačno E-mail adresu
Ime i prezime
Država, Grad
Email
Telefon
Vaše pitanje
Unesite znak d4 ->


P.S. Poštujemo vašu privatnost i garantujemo čuvanje tajnosti informacija koje predajete.

Poželjno je da unesete broj telefona radi daljeg kontakta, jer se često dešava da na vaš email adresu ne dobijete odgovor, jer ga na prijemu prebace u SPAM. To se naročito dešava na gmail i yahoo meil adresama.
Created 2010-2020 by Gloryon d.o.o. | All Rights Reserved | kabinet| Hosted by Dreamhost 2 online