Ruski prirodni preparati za čišćenje organizma


Biološki aktivni dodaci ishrani

Naziv, količinaKodCena dinUverenje Osnovno dejstvo
Fito čaj Atlant plus, 30 paketića001701600 ovde Čišćenje žuči i creva
Unkaria, 60 kapsula 016212900 ovde Protiv virusa i parazita
Herakl, 60 kapsula016302900 ovde Efektivni fitokompleks protiv parazita
Indol aktiv, 60 kapsula016194100 ovde Čišćenje organizma na ćelijskom nivou
DIG aktiv, 60 kapsula016393000 ovde Normalizacija varenje hrane, sadrži enzime i korisnu crevnu floru
Hepatoholan plus, 60 kapsula016262900 ovde Čišćenje i regeneracija jetre
Vitaspektar XL, 60 kapsula016282900 ovde Fotokompleks sa antibakterijskim dejstvom - Prirodni antibiotik
Biofajber napitak 195 grama, 30 porcija016434400 ovde Opšta detoksikacija creva i limfe i obnavljanje korisne crevne flore
Gelmostop PRO 20700 27500 ovde Generalno antiparazitno čišćenje i detoksikacija organizma
Paste za zube Radonta 00415 2200 Kompletna oralna higijena zuba i usne duplje
REN aktiv 01617 3000 Čišćenje i podrška rada bubrega

Isporuka na teritoriji Srbije putem brze pošte. U zemlje Evropske Unije i celog sveta, putem partnerske firme DHL, po ceni od 50 eura za pakete do 2kg. Dostava na datu adresu u roku do 2 radna dana.

REN aktiv

Čišćenje bubrega

Kod 01617
REN aktiv -- porudžbina
Cena din Komada
3000

Pruža zaštitu bubrega od infekcije i povećava lokalni imunitet. Služi kao sredstvo za aktivnu prevenciju upale, posebno cistitisa. Može se koristiti za sprečavanje egzacerbacija cistitisa i kao deo kompleksnog lečenja: ✔ Pomaže u sprečavanju razvoja bolesti kada se uzima od prvih manifestacija cistitisa. ✔ Pomaže u konsolidaciji rezultata farmakološkog tretmana na duži period. ✔ Aktivna prevencija egzacerbacija cistitisa kod ljudi koji su skloni tome. Štiti bubrege od stvaranja peska i kamenja. Normalizuje metabolizam mokraćne kiseline, poboljšava njeno izlučivanje iz tela, čime se sprečava taloženje kristala urata u urinarnom traktu. Poboljšava vodeno-mineralni metabolizam. Za razliku od drugih proizvoda za bubrege, on ne samo da ne ispire kalijum i magnezijum iz organizma, već ih i obogaćuje njima.

Prednosti Prirodni fitokompleks. Sadrži jedinstvene biljne komponente koje deluju sveobuhvatno. Ekstrakti biljaka u optimalnoj dozi za čišćenje, obnavljanje i zaštitu bubrega. Sadrži kalijum i magnezijum. Pogodno je za uzimanje, ne izaziva fizičku nelagodnost tokom kursa, ne zahteva stroge dijete ili radikalne promene načina života. Rezultat Pokreću se prirodni procesi čišćenja i obnavljanja ćelija bubrega. Vaši bubrezi su oslobođeni toksičnog opterećenja i funkcionišu normalno i potpuno. 
Pouzdano ste zaštićeni od egzacerbacija i nelagodnosti povezanih sa bubrežnim problemima.

Kardomega

////

Kod 01616
Kardomega -- porudžbina
Cena din Komada
4500
Snažan kardioprotektor za savršeno funkcionisanje celog kardiovaskularnog sistema.

Poboljšava strukturu i elastičnost svih elemenata cirkulatornog sistema: kapilara, vena, arterija, miokarda. Pomaže u prevenciji ateroskleroze (akumulacije „lošeg” holesterola), hipertenzije i koronarne bolesti srca, srčane insuficijencije, srčanog udara, moždanog udara, aritmija. Štiti srce i krvne sudove od starenja i stresa. Ima antioksidativni efekat. Poboljšava energetski potencijal srčanih ćelija, pomaže u normalizaciji otkucaja srca.

Prednosti

Jedinstvena izbalansirana formula proizvoda za maksimalno efikasnu zaštitu celog kardiovaskularnog sistema. Sadrži kompleks Omega-3 PUFA, vitamine za srce i krvne sudove, najmoćniji ultramoderni antioksidant astaksantin i 100% koenzim. Aktivne komponente se međusobno dopunjuju, stvarajući snažan sinergistički efekat isceljenja na srce i krvne sudove.

Rezultat

Držite svoj krvni pritisak, rad srca i nivo holesterola pod kontrolom. Štitite svoje srce od rizika od razvoja srčanih bolesti. Vaš učinak i energija su na najvišem nivou, bez obzira na godine!


Paraklin

////

Kod 01629
Paraklin -- porudžbina
Cena din Komada
3000
Formula od 11 biljnih ekstrakata za 8 efekata protiv parazita Uništava sve vrste parazita, kao i njihova jaja i larve. Jača peristaltiku i ubrzava uklanjanje parazita. Čisti krv od toksina koje luče paraziti, larve i jaja parazita. Pomaže u smanjenju zapaljenskih procesa uzrokovanih parazitozom. Ublažava alergijske reakcije na parazite i toksine koje luče. Promoviše brzo obnavljanje tkiva oštećenih parazitima. Stvara zaštitni film na unutrašnjoj površini gastrointestinalnog trakta, koji sprečava vezivanje parazita, stvara uslove za brzo zarastanje rana i erozija sluzokože želuca i creva i deluje protivupalno. Stimuliše antiparazitski imunitet.

Prednosti
Kompleksno dejstvo na parazite - 8 akcija u jednom proizvodu. Sadrži ekstrakte 11 biljaka sa moćnim antiparazitnim svojstvima. Pogodno je za uzimanje, ne izaziva nelagodnost tokom kursa, ne zahteva stroge dijete ili radikalne promene načina života.

Rezultat
Oslobođeni ste od „nezvanih gostiju“, vaše telo više ne pati od parazita. Funkcionisanje jetre i creva je normalizovano. Alergijske manifestacije više vam ne smetaju, stanje kože se poboljšava. Osećate se lagano, veselo, aktivno i produktivno!


Neurodetoks

////

Kod 01642
Neurodetoks -- porudžbina
Cena din Komada
4700
Jedna kapsula sadrži mešavinu ulja koja imaju višestruki efekat lečenja i podmlađivanja tela.

Inkapsulirana ulja iz linije EktraOil Collection:
Prvo hladno cedjenje, čuvajući maksimalnu korist, Optimalna doza za izražene rezultate, Zahvaljujući kapsuli, ne oksidiraju u vazduhu, Oni su bez mirisa i ukusa, ne izazivaju nelagodnost kada se uzimaju, Pogodno za poneti sa sobom.

Obnavlja i jača nervni sistem, kao bezbedna alternativa lekovima - antidepresivima, nootropima, trankvilizatorima, sedativima. Poboljšava funkciju mozga: jača pamćenje, pažnju, daje jasnoću razmišljanju, promoviše efikasno učenje, povećava neuroplastičnost. Stabilizuje san i emocije. Usporava starenje ćelija.

Prednosti
Samo prirodna, najvrednija prirodna ulja. Ultra-moderna nanotehnologija. Bezbedan i efikasan. Ne izaziva pospanost ili zavisnost.
Rezultat
Vaš nervni sistem je pod pouzdanom zaštitom. Odlično pamćenje, jasno razmišljanje, bez poteškoća učiš nove stvari, brzo učiš i brzo razmišljaš. Lako se prilagođavate promenama u životu, održavate dobro raspoloženje i pozitivan stav.


Prostaton

////

Kod 30000
Prostaton -- porudžbina
Cena din Komada
4500
Sastav i oblik oslobađanja: 60 tableta, 500 mg. u PE boci.
Aktivni sastojci 1 tableta:
 • koren sladića (sladić ili sladić) - 250 mg
 • trutov homogenat sa vitaminom B6 ( HDBA organski kompleks) - 100 mg
 • piridoksin hidrohlorid (vitamin B6) - 0,45 mg
 • pomoćne supstance: laktoza — 140,85 mg; kalcijum stearat (E470) — 5 mg; krompirov skrob - 3,7 mg
 • Očekivani efekti od uzimanja PROSTATON®:
 • uspostavljanje ravnoteže polnih hormona – androgena i estrogena,
 • smanjenje proizvodnje dihidrotestosterona;
 • aktiviranje sinteze testosterona;
 • uklanjanje detoksifikovanih metabolita estrogena iz organizma;
 • smanjenje i uklanjanje zapaljenog procesa prostate;
 • restauracija tkiva organa;
 • smanjenje sindroma bola;
 • normalizacija urinarnog sistema,
 • polačano mokrenje, eliminacija zastoja,
 • smanjenje rizika od kamenja u bešici;
 • obnavljanje seksualne funkcije;
 • antitumorski efekat;
 • aktivacija procesa samouništenja mutiranih ćelija (apoptoza i autofagija);
 • zaštita ćelija prostate od oštećenja slobodnim radikalima;
 • normalizacija funkcije imunog sistema;
 • smanjenje aktivnosti autoimunih procesa u tkivima prostate.
 • Opis:
  Tablete su bikonveksne, okruglog oblika, glatke površine, bež boje, prošarane svetlo bež do tamno braon bojama.
  PROSTATON® je visoko efikasan i bezbedan dodatak ishrani za kompleksno tretiranje prostate i normalizaciju reproduktivne funkcije muškog tela. Njegova upotreba omogućava da se eliminišu glavni etiološki faktori koji izazivaju patološke promene prostate i organa integrisanih sa njom u opšti sistem snabdevanja krvlju i inervacije - poremećaji mikrocirkulacije krvi i funkcije imunog sistema, hormonska neravnoteža, prisustvo latentnih infekcija i inflamatorni procesi.

  Sastav PROSTATONA omogućava kompleksno i višestruko dejstvo na muški organizam, na uzroke i tok oboljenja prostate. Kombinacija komponenti biljnog i životinjskog porekla poboljšava aktivnost preparata i nije zamena za hormone i stoga nema negativan efekat na organizam, i može se koristiti dugo vremena.

  Može se preporučiti za hronični i akutni prostatitis; BPH (adenom); vegetativni poremećaji menopauze kod muškaraca (uključujući slabost, umor, smanjenu fizičku aktivnost, smanjen libido); inflamatorni procesi u prostati i drugim organima; edem i bolesti bubrega.

  Stimuliše funkciju muških polnih žlezda, antiinflamatorno, diuretik.

  Osobine komponenti:
  Koren sladića — utiče na tkivo prostate istovremeno u nekoliko pravaca i to:

  Ima snažan antiinflamatorni efekat. Dokazano je da biološki aktivne supstance biljke pokazuju efekat sličan kortizolu, potiskujući: fosfolipazu A2 - starter enzim inflamatornog procesa, i pokreće proizvodnju inflamatornih medijatora; COKS je enzim koji aktivira proizvodnju progresterona, supstanci koje promovišu širenje zapaljenog procesa; citokini (i njihovi receptori) - učesnici ćelijskog imunološkog odgovora koji igraju važnu ulogu u razvoju upale; faktor nuklearne transkripcije - protein koji kontroliše sazrevanje imunih ćelija; proizvodnja PG E2, inflamatornog medijatora koji izaziva bol, crvenilo i otok; proizvodnja LT - inflamatornih medijatora koji izazivaju spazam glatkih mišića bronhija i širenje krvnih sudova.

  Takođe, antiinflamatorni efekat se ostvaruje pojačavanjem antioksidativne zaštite i smanjenjem peroksidacije lipida.

  Koren sladića ima i antiinfektivna svojstva. Utvrđeno je da sladić inhibira rast i gram-pozitivnih (100%) i gram-negativnih (više od 90%) bakterija, kao i gljivica sličnih kvascu roda Candida i Bacillus. sp . i nekih virusa. Biljka je aktivna protiv patogena prostatitisa kao što su E. coli , E. _ faecalis , S. _ aureus , Proteus vulgaris , Candida albicans , Bacillus subtilis i herpes simpleks virus. Antibakterijski efekat sladića protiv ovih mikroorganizama obezbeđuje nekoliko supstanci u njegovom sastavu: glabridin, glicirizin, likohalkoni A i E, likvirigenin, 8- gliciretinska kiselina. Svi oni su prisutni u dijetetskom suplementu PROSTATON®, jer se u proizvodnji koristi ceo koren biljke, a ne ekstrakti pojedinih supstanci iz njega, a koristi se tehnologija krioobrade sirovina, koji ne uništava aktivne supstance.

  Koren sladića ima imunoregulatorne efekte. Sastojci sladića (polisaharidi, glicirizin, 8a -gliciretinska kiselina, likohalkon A, likvirigenin i glicirol) regulišu proizvodnju citokina i interleukina, kao i ekspresiju površinskih molekula ćelije i imuni odgovor, čime značajno poboljšavaju imunološku funkciju.

  Imaju antitumorski efekat na ćelije tkiva prostate.

  Ključnu ulogu u implementaciji mehanizama razvoja onkogenih procesa u prostatnoj žlezdi danas imaju metaboliti estrogena. Obično se vezuju za sulfate, glutation ili glukuronsku kiselinu u jetri i izlučuju se iz tela putem žuči. Poremećaj ovih procesa povećava rizik od razvoja raka prostate. Sa disbiozom ili nedovoljnim unosom vlakana, povećava se proizvodnja enzima -glukuronidaza u crevima, koja cepa glukuronsku kiselinu od detoksikovanih estrogena koji umesto da se uklone iz organizma, vraćaju se u krvotok, povećavajući ukupnu količinu estrogena. Utvrđeno je da su neki sastojci sladića sposobni da značajno (50% ili više) potisnu aktivnost - glukuronidaza. Biljka takođe sprečava rast ćelija raka prostate i izaziva njihove procese samouništenja - apoptozu i autofagiju.

  Koreni sladića štite ćelije od oštećenja slobodnim radikalima. Moćna antioksidativna svojstva sladića obezbeđuju prisustvo flavonoida u njegovom sastavu, koji imaju sposobnost da potisnu oksidaciju lipidnih supstanci i inhibiraju delovanje lipoksigenaze. Antioksidativna aktivnost flavonoida sladića je više od 100 puta veća od aktivnosti vitamina E.

  Smanjuje krhkost kapilara putem smanjenja njihove propustljivosti.

  HDBA organski kompleks — je posebno očuvana mleč trutova(!) koja pomaže u povećanju nivoa testosterona i smanjenju koncentracije njegovog metabolita — dihidrotestosteron, koji kontroliše podelu ćelija prostate i, ako se prekomerno proizvodi, može izazvati razvoj hiperplazije (adenoma) organa.

  Prekomerna proizvodnja dihidrotestosterona se najčešće javlja sa padom nivoa testosterona u vezi sa uzrastom. Nedostatak testosterona je faktor rizika za razvoj i napredovanje metaboličkog sindroma, metaboličkog poremećaja povezanog sa gojaznošću i karcinomom prostate. Organski kompleks HDBA ima gonadotropno dejstvo na ljudski organizam, pomaže u normalizaciji ravnoteže polnih hormona, čime se sprečava nastanak benignih i malignih neoplazmi prostate i obnavlja seksualna funkcija.

  Vitamin B6 — aktivira delovanje polnih hormona, smanjuje osetljivost telesnih tkiva na njih, pomaže u održavanju normalnog nivoa testosterona. Sve ovo je od velikog značaja u prevenciji i zretmanu hormonski zavisnih oboljenja prostate, uključujući rak. Vitamin B6 je neophodan za normalno funkcionisanje imunog sistema, utiče na humoralne i ćelijske reakcije, podstiče proizvodnju T-limfocita, antitela i IL-2, potiskuje prekomernu aktivnost autoimunih procesa i štiti ćelije od oštećenja slobodnim radikalima. Piridoksin takođe može sprečiti nastanak kamena u bubregu, koji komplikuje lečenje hroničnog prostatitisa i BHP i povećava verovatnoću čestih relapsa bolesti. Pacijenti sa visokim nivoom vitamina B6 u krvnoj plazmi imaju niže nivoe upale jer piridoksin može smanjiti inflamatorni odgovor organizma. Postoji inverzna linearna veza između unosa vitamina B6 i rizika od razvoja raka, bez obzira na njegovu lokaciju.


  Herakl

  Herakl protiv parazita

  Kod 01630
  Herakl -- porudžbina
  Cena din Komada
  2900

  "Herakl" stimuliše prirodnu zaštitu od parazita: ubrzava detoksikacione procese toksina koje luče paraziti, pojačava lučenje žuči, ubrzava izbacivanje parazita, utiče na regeneraciji mikropovreda na sluzokoži creva, smanjuje pojavu alergija izazvanih delovanjem parazita. Sve komponente preparata imaju jako antiparazitarno dejstvo, uništavajući parazite u svim fazama njihovog razvoja.

  Dejstvo

  Uništavanje i izbacivanje parazita iz organizma. Delovanjem na larve parazita, uništava i sprečava razvoj preko 100 vrsta parazita.

  Primena

  Način primene

  Po 1-2 kapsule 2-3 puta dnevno pre jela.

  Kako bi se izbegle eventualne alergijske reakcije i intoksikacije kao rezultat masovnog raspadanja parazita, preporučuje se primena u okviru programa "Gelmostop".

  Sastav - jedne kapsule:

  Pakovanje

  pakovanje sadrži 60 kapsula.

  Povratak nazad

  Unkaria

  Jačanje imuniteta

  Kod 01621
  Unkaria -- porudžbina
  Cena din Komada
  2900

  Južnoamerička biljka unkaria (Uncaria tomentosa - mačija kandža, una de gato) koja raste na planinama Perua, vekovima je korišćena od strane lokalnog stanovništva protiv mnogih bolesti: malarije, žute groznice, crevnih infekcija.

  Bilo je zapaženo je da ljudi koji koriste unkariju, ne boluju od raka. Naučnici su proučili i ustanovili da unkarija blokira razmnožavanje ćelija raka.

  Poseduje antioksidantna, protivtumorna, adaptogena, antivirusna dejstva, čime zaustavlja progres mastopatije, miome materice i adenoma prostate, pojačava imuni sistem i smiruje hronične infekcije kao što su herpes i gljivične vaginalne infekcije, olakšava tok alergijskih bolesti.

  Unkarija utiče na zarastanje rana od čireva gastrointestinalnog trakta i sprečava pojavu raka debelog creva.

  Dejstvo

  Antioksidantno, protiv tumora, antivirusno.

  Primena

  Način primene

  Odrasli po 1 kapsulu 2 puta dnevno za vreme jela. primeniti 3-4 nedelje. Pre upotreba preporučujuje se konsultacija sa lekarom. Neželjena dejstva - individualna osetljivost na sastav sredstva, trudnoća, dojenje.

  Sastav

  prah kore korena južno-američke biljke (lijane) "mačija kandža" (Uncaria tomentosa)

  Pakovanje

  pakovanje sadrži 60 kapsula.

  Povratak nazad

  Vitaspektr-XL

  Prirodni antibiotik

  Kod 01628
  Vitaspektar XL -- porudžbina
  Cena din Komada
  2900

  "Vitaspetar-XL" povećava otpornost prema prehladama, smanjuje mogućnost pogoršanja i olakšava tok hroničnih oboljenja. Jača antiparazitarni i opšti imunitet. Smanjuje učestanost pojave i dužinu trajanja prehlada i virusnih oboljenja.

  Aktivne komponente imaju imunostimulacioni, antimikrobni efekat kao i efekat protiv upala i zapaljenja. Posle dve nedelje korišćenja, pojačavaju se svi oblici imuniteta: lokalna zaštita u sluzokoži disajnih i mokracnih puteva, aktivnost makrofaga - ćelija koje uništavaju patogene mikroorganizme, pojačava se lučenje imunoglobulina.

  Kapsule "Vitaspektr-XL" utiču na jačanje sopstvenih snaga organizma pri hroničnim oboljenjima (faringitis, bronhitis,gajmoritis, pielonefritis, hepatitis, adneksitis).

  Komponente jačaju krvne sudove, razredjuju krv čime se poboljšavaju stanja kod proširenih vena - varikoze i tromboflebitisa, smanjuje rizik pojave i razvoja arterioskleroze.

  Dejstvo

  Jaka podrška imunom sistemu.

  Primena

  Način korišćenja

  Odrasli i deca starija od 12 godina po 1 kapsulu 2 puta na dan, za vreme jela u trajanju od 2-3 nedelje.

  Sastav

  Pakovanje

  pakovanje sadrži 60 kapsula.

  Povratak nazad

  Hepatoholan plus

  Zaštita jetre

  Kod 01626
  Hepatoholan plus -- porudžbina
  Cena din Komada
  2900

  Poremećaji u radu jetre i žuči, suvišna težina.

  "Hepatoholan" uklanja zapaljenja sluzokože i sprečava formiranje kamena u žučnoj kesi. Zahvaljujući ekstraktima korena maslačka, oregonskog groždja, žutog zelja, voskovice (Myrica pensylvaniсum) ostvaruje potpuno i na vreme lučenje žuči, oslobadja od bolova i nelagodnih osećaja u oblasti jetre, poboljšava stanje ljudi kod kojih je udaljena žučna kesa.

  Komponente "Hepatoholana" su jaki hepatoprotektori (zaštitnici jetre) jer su izvor antioksidanata i mikroelemenata (cink, selen, manganijum). Oni utiču na poboljšanje procesa varenja hrane, otklanjaju zatvor, regenenrišu oštećenu sluzokožu, gastrointekstinalnog trakta kod gastritisa, čira na želudcu i dvanaestopalačnog creva.

  Dejstvo

  Jak hepatoprotektor i stimulator lučenja žuči.

  Primena

  Način primene

  Odrasli po 1 kapsulu 3 puta dnevno za vreme jela. Primeniti 2-3 nedelje. Kroz mesec dana može se ponoviti tretman.

  Sastav

  Pakovanje

  pakovanje sadrži 60 kapsula.

  Povratak nazad

  Atlant plus

  Čišćenje creva

  Kod 00170
  Atlant plus -- porudžbina
  Cena din Komada
  1600

  Biljni čaj "Atlant Plus" poboljšava rad organa za varenje, otklanja mučninu, gorušicu, nadutost stomaka, sprečava pojavu hroničnog zatvora, utiče na zaživljavanje sluzokože želudca i creva.

  Komponente su listovi sene i sladića (сенны и солодки) pomažu normalizaciju peristaltike creva, regulišu stvaranje normalne i redovne stolice.

  Komponente prodovi rjabine i koren maslačka (рябины и одуванчика) pojačavaju lučenje želudačnog soka i žuči, stimulišu varenje hrane, poboljšavaju rad creva kod atonije, sprečavaju pojavu disbakterioze

  Biološki aktivne supstance koren hibiskusa (алтея) odstranjuju i uništavaju otpadne materije bakterija, virusa i druge toksine, utiču na zarastanje čireva i ozleda sluzokožnog omotača organa za varenje.

  Lekovite komponente plodova rjabine poboljšava regeneraciju tkiva želudačno-crevnog trakta, i omogućavaju absorpciju vitamina

  Mentol u sastavu nane stimuliše apetit, poboljšava lučenje želudačnih sokova, otklanja mučninu i bolove.

  Aktivne supstance kantariona (зверобоя) imaju antimikrobno dejstvo i utiču na izbacivanje glista, stimulišu regeneraciju tkiva u želudcu i crevima.

  Komponente lana i mirodjije (льна и укропа) ublažavaju zapaljenja sluzokože želudca, što utiče na smanjenje bolova, mučnine i gorušice.

  Na račun smanjenja tonusa muskulature tankih creva, nana i mirodjija (мята и укроп) otklanjaju zatvor.

  Lekovite komponente koprive i šipka (крапивы и шиповника) dopunjuju organizam vitaminima i mikroelementima, jačaju zidove krvnih sudova, regulišu zgrušavanje krvi i imaju protiv-anemično dejstvo.

  Ovaj biljni čaj je neophodno uključiti u antiparazitne programe radi čišćenje organizma, smanjenja telesne težine i otklanjanja alergijskih pojava.

  Efekat

  Deataljno čišćenje creva i #u;nih kanala

  Primenjuje se kod:

  Način primene

  1 filter-kesica se prelije 1 čašom ključale vode (200ml)

  Neka odstoji 15 minuta.

  Odrasli uzimaju 1 čašu dnevno za vreme jela.

  Upotrebljavati 10-15 dana. Ako je potrebno, prijem se može ponoviti kod zatvora dužih od 3 dana.

  Sastav

  Jedan filter paketić od 2gr sadrži: list sene aleksandrijske, koren maslačka, plod mirodjije, list nane, list koprive, koren hibiskusa, koren uralskog sladića, plod crvene rjabine, plod ljubičastog šipurka, kantarion, seme lana (na ruskom: Листья сенны александрийской, корни одуванчика обыкновенного, плоды укропа пахучего, листья мяты перечной, листья крапивы двудомной, корни алтея лекарственного, корни солодки уральской, плоды рябины красной, плоды шиповника коричного, зверобой продырявленный, семена льна посевного).

  Pakovanje

  Jedno pakovanje sadrži 30 filter-kesica od po 2 grama.

  Povratak nazad

  DIG-aktiv

  DIG-aktiv

  Kod 01639
  DIG aktiv -- porudžbina
  Cena din Komada
  3000

  • dopunjava nedostatak enzima pankreasa, tankog creva
  • pri akutnom i hroničnom pankreatitisu poboljšava funkciju pankreasa, smanjuje upalu
  • sprečava formiranje kamena u žuči
  • otklanja bol, gorušica, nadimanje, težinu u stomaku
  • eliminiše simptome disbiosisa
  • zaustavlja delovanje mikroba i njihovo razmnožavanje, i time smanjuje proces truljenja i vrenja u crevima
  • smanjuje simptome upale digestivnog trakta (holecistitis, pankreatitis, enteritis, kolitis)
  • kod alergija na hranu i pseudoalergija, ubrzava povlačenje ovih pojava
  • eliminiše simptome hroničnog zatvora - uspostavlja pravilan rad creva
  • sprečava proliv kada putujete u zemlje sa drugim prehrambenim tradicijama
  • poboljšava proces varenja prilikom obilnih obroka i nakon prazničnih gozbi
  • pomaže pri narušenom varenju masne i "teške" hrane (slanina, roštilj, masna svinjetina i ovčetina, začinjena hrana, pečurke), ili pri nedostatku povrća, preteranom korišćenju alkohola
  • olakšava varenje pri pretežnoj upotrebi hladne hrane, suhomesnatih proizvoda, obroka u različitim vremenima, dugim intervalima između obroka,obrok kasno noću

  Primena:jedna kapsula pre doručka i pre ručka.

  Sastav

  Pankreatin, ekstrakt zelenog čaja, bromelain, papain, tripsin, amilaza, laktaza, lipaza, proteaza, žuč, pepsin, himotripsina, bifidobakterije (bifidum adolescentis)

  Enzimski kompleks za olakšavanje varenja (pankreatin, bromelain, papain, tripsin, amilaza, laktaze, lipaza, proteaza, pepsin, himotripsin).
  Kompleks obuhvata kompletan set probavnih enzima životinjskog i biljnog porekla. Sa njima se ubrzava i olakšava proces varenja. Enzimni kompleks dopunjava nedostatak enzima za varenjei stimuliše proizvodnju sopstvenih pri pankreatitisu, poboljšava varenje hrane u slučaju pogrešne ishrane. Pankreatin - visoka komponenta enzima iz pankreasa životinja obuhvata čitav spektar enzima pankreasa. Ona poboljšava pravilno varenje svih vrsta hranljivih materija, poboljšava funkciju creva, olakšava rad pankreasa.
  Kompleks probavnih enzima vrši razlaganje kompleksnih molekula hranljivih materija u jednostavne komponente, koje se lako usvajaju i ne dajualergijske reakcije. Tripsin, pepsin, himotripsin, proteaza razlažu proteine, lipaza razlaže- masti, amilaza razlaže ugljene hidrate, laktaza razlaže mleče šećere.

  Kompleks za preventivu disbiosisa - zeleni čaj (Samellia sinensis), bifidobacteria (bifidum adolescentis)
  poboljšava sastav crevne mikroflore, destruktivno deluje na patogene mikroorganizme i stimuliše rast korisnih bifidobakterija. Služi kao prevencija disbiosisa (narušene crevne flore), eliminišu nadutost creva i reguliše stolicu.

  Bromelain i papain su proteolitički enzimi dobijeni iz ananasa i papaje soka. Oni razlažu proteine kako u kiselom tako i alkalnoj sredini. Biljni enzimi imaju jako antimikrobno i anti-upalno dejstvo. Poboljšavaju dispepsična stanja, sprečavanje mučninu i nadimanje, eliminišu bol.

  Ekstrakt zelenog čaja pospešuje izlučivanje probavnih sokova i žuči i povećava motorne funkcije želuca i creva. Zeleni čaj eliminiše mukozitis ima antibakterijsko, antivirusno i antitoksično dejstvo kod crevnih infekcija. Ublažava bol i težinu u želucu. Zeleni čaj podiže tonus, poboljšava mentalnu i fizičku radnu sposobnost i otklanja umor. Bifidobakterije su sastavni deo korisne crevne mikroflore. One sintetišu vitamine grupe B i K, povećavaju sintezu imunoglobulina i interferona. Bifidobakterije inhibiraju štetne bakterije, čime eliminišu disbiosis i hronični zatvor. Normalizacijom propustljivost crevnog (intestinalnog) zida, one smanjuju simptome alergije na hranu.

  Žuč poboljšava apsorpciju u mastima rastvorljivih vitaminau crevima. Razlaže masnoće iz hrane i ubrzava njihovo varenje. Sstimuliše lučenje sopstvene žuči, soka pankreasa i aktivira svoje enzime. Poboljšava pokretljivost creva i ubrzava izlučivanje holesterola i štetnih materija. Zbog visoke alkalnosti, smanjuje kiselost u crevima.

  Povratak nazad

  Pakovanje

  pakovanje sadrži 60 kapsula.

  Povratak nazad

  Indol aktiv

  Indol

  Kod 01619
  Indol aktiv -- porudžbina
  Cena din Komada
  4100

  Kako bi svi organi organizma radili bez zastoja, neophodno je očistiti se od otpadaka i toksina, koji se u orgaizam savremenog čoveka unose putem vode, vazduha i hrane - bez obzira koliko se pazi na zdravlje.

  Organizam, naravno, ima mogućnosti oslobadjanja od tih štetnih produkata procesima u jetri. Medjutim, čišćenje nije potpuno u slučajevima ako postoji:

  U takvim slučajevima u pomoć dolazi "Indol plus" - koji postepeno, detaljno na nivou life i krvi - izbacuje sve iz ćelije što je preradjeno i nepotrebno, ne oštećujući pri tome strukturu ćelije.

  Sadrži indol-3-karbinol, mlade klice brokoli i prašak brokoli, koji vrše stimulaciju fermenata obe faze prerade stranih materija u jetri. Rezultat je smanjenje toksičnosti za ceo organizamm i sprečavanje tumora raka. Pojačava čišćenje i tako usporava starenje organizma.

  Antioksidantnu aktivnost poseduje askorbilpalmitat, koji pojačava membranu ćelija jetre i jača njihovu otpornost na povrede.

  Tako da "Indol plus" čini idealnu zaštitu ćelija jetre, u kojima je do 90% fermenata koji neurališu toksine.

  Delovanje

  Čišćenje na nivou ćelije.

  Način primene

  Primena

  Po jedna kapsula 2 puta dnevno za vreme jela popiti sa pola čaše vode.

  Kurs traje od 1 do 1,5 meseca a ako je potrebno može se produžiti.

  Sastav

  Pakovanje

  pakovanje sadrži 60 kapsula.

  Povratak nazad

  Biofajber 195 grama praška za rastvaranje

  Biofajber

  Kod 01643
  Biofajber -- porudžbina
  Cena din Komada
  4400

  BioFiber sedam vrsta vlakana i biljnih komponenti za ubrzano pražnjenje creva.

  Dejstvo

  Biofajberr sadrži sve štoje potrebno za prirodno čišćenje creva i obnavljanje korisne crevne mikroflore.

  • Čisti digestivni trakt, jetru i limfu, uklanja toksine iz organizma.
  • Povećava efikasnost varenja za 2 puta, poboljšava apsorpciju hranljivih sastojaka, vitamina i minerala.
  • Normalizuje crevnu mikrofloru, štiti od disbioze.
  • Ublažava simptome trovanja.
  • Smanjuje ispoljavanje alergijskih oboljenja.

  Prednosti

  Bogat sastav vrednih komponenata za pravilno funkcionisanje varenja:

  Rezultat

  Sa kompleksom vlakana "Biofiber":

  Sastav:
  Laneno seme (Linum usitatissimum) 3,4 g
  izvor nerastvorljivih vlakana koja pročišćavaju creva. Laneno seme je bogato vitaminima B, mineralima (kalijum, magnezijum, fosfor, kalcijum, gvožđe, cink, selen), omega-3 masnim kiselinama, esencijalnim aminokiselinama, lignanima, sluznim supstancama, sadrži glikozid linamarin. Oticanje, laneno seme ispunjava stomak i doprinosi sitosti. Efekat zarastanja rana lanenog semena je zbog visokog sadržaja sluznih supstanci (20%). Na crevnoj sluznici formiraju zaštitni film, smanjuju nadražujuće dejstvo na stomak tokom ulcerativnih procesa i ubrzavaju kretanje hrane kroz digestivni trakt. Enzimi i organske kiseline doprinose boljoj probavi. Laneno seme je izvor alfa-linolenske omega-3 kiseline koja ima izražen antiinflamatorni efekat. Indikovan je za kožne bolesti, probleme sa zglobovima. Komponente lanenog semena ublažavaju grčeve u stomaku i bol kod gastritisa, čira na želucu i čira na dvanaestopalačnom crevu. Linamarin normalizuje proizvodnju hlorovodonične kiseline u želucu, pojačava laksativni efekat kod hroničnog zatvora.

  Koren čička 0,8 g (Arctium lappa)
  prirodni izvor inulina, podstiče varenje, gorke supstance pojačavaju lučenje žuči i povećavaju lučenje enzima pankreasa, poboljšavaju pokretljivost creva. Eliminiše zapaljenske procese sluzokože želuca i debelog creva, pomaže u obnavljanju sekretorne funkcije želuca i poboljšava pražnjenje creva.

  Prebiotik / inulin (Inulin) 0,8 g
  prirodni polisaharid biljnog porekla. Normalizuje crevnu mikrofloru, smanjujući pojavu disbioze, služi kao leglo za korisne bifido i laktobkterije, stimuliše njihovu aktivnost i rast, usled čega se suzbija rast patogenih bakterija. Inulin štiti sluznicu gastrointestinalnog trakta od stranih i toksičnih supstanci, ima detoksikacioni efekat, smanjuje nivo holesterola u krvi, poboljšava varenje i povećava imunitet. Prebiotici pospešuju rast i razmnožavanje korisnih bakterija, mikroflora normalno funkcioniše, štiti gastrointestinalni trakt od patogenih mikroorganizama usled aktiviranja imuniteta, pospešuje pravilno varenje, sintezu vitamina, proteina i aminokiselina, vrši neutralizaciju toksičnih supstanci i njihovo uklanjanje iz creva.

  Kamilica 0,4 g (Matricaria chamomilla)
  ima izražen antiinflamatorni efekat, ublažava oticanje sluzokože želuca i creva. Sastojci kamilice: kumarinim, umbeliferon i salicilna kiselina imaju baktericidni efekat jer eliminišu fermentaciju i zapaljenske procese u crevima. Kamilica pospešuje regeneraciju tkiva, štiti sluznicu i epitelne ćelije digestivnog trakta od štetnih materija.

  Althea 0,3 g (Althaea officinalis)
  formira zaštitni film na sluzokoži gastrointestinalnog trakta, ima blago laksativno dejstvo, omekšavajući i analgetički efekat zbog sadržaja sluzi, pektina i skroba. Althea poboljšava crevnu mikrofloru, pomaže u otklanjanju zatvora i disbioze. Biološki aktivne supstance deluju protivupalno i podstiču zarastanje erozija i čireva sluzokože digestivnog trakta.

  Seme komorača 0,3 g (Foeniculum vulga)
  izvor nerastvorljivih vlakana koja ubrzavaju rad creva. Anetol, keton i fenhon u esencijalnom ulju komorača povećava sintezu crevnih enzima, poboljšava varenje, ublažava mučninu, bol i nadimanje. Karomani komorača i askorbinska kiselina deluje antibakterijski i štite od disbioze. Flavonoidi i kumarini ublažavaju grčeve u gastrointestinalnom traktu, organske kiseline poboljšavaju crevnu mikrofloru, uklanjajući procese fermentacije.

  Kora crvenog bresta 0,15 g (Ulmus rubra)
  deluje nazarastanje rana,imalaksativni i baktericidni efekat. Sluz sadržana u crvenom brestu stvara zaštitni film na sluznicama, smanjuje iritaciju, bol i upale u digestivnom traktu. Kora crvenog bresta sadrži tanine, katehine, bioflavonoide, polisaharide, vlakna, triterpenoide. Tanini kore crvenog bresta smanjuju propustljivost sluznih barijera i prodiranje toksina u krv i smanjuju pojave alergija na hranu.

  Guar guma (Guar Gum)i ksantan guma (Xanthan gum) 0,13 g
  To su polisaharidi velike molekulske težine, koji se praktično ne apsorbuju u crevu. U digestivnom traktu nastaje visoko viskozni gel koji može očistiti crevne resicee od nesvarenih ostataka, adsorbovati i ukloniti toksične supstance i holesterol iz tela i usporiti apsorpciju šećera iz creva. Rastvorljiva vlakna smanjuju apetit, pojačavaju crevnu peristaltiku, obnavljaju ravnotežu crevne mikroflore, štite od zatvora.

  Vlakna citrusa (Fibra citrus) 0,1 g
  su bogat izvor nerastvorljivih vlakana i prirodno skladište vitamina, esencijalnih ulja sa antibakterijskim dejstvom. Sadrži flavonoide sa podmlađujućim efektom, monoterpene sa onkoprotektivnim efektom, sekveiterpene sa sedativnim efektom, bioflavonoide sa efektom sagorevanja masti. Bioflavonoidi u citrusnim vlaknima ubrzavaju metabolizam, povećavaju brzinu sagorevanja masti kroz termogenezu, aktiviraju drenažna svojstva limfnog sistema, prigušuju osećaj gladi, inhibiraju preradu ugljenih hidrata u masti, pretvarajući ih u energiju. Citrusna vlakna poboljšavaju varenje, pojačavajući proizvodnju digestivnih sokova, imaju blagi koleretički efekat, uklanjaju procese fermentacije u crevima, imaju detoksikacioni efekat: pomažu u čišćenju organizma od toksina, olakšavaju rad jetre.

  BioTriphala ekskluzivni sastav od 3 ajurvedske biljke. Čisti jetru, žučnu kesu, limfu.

  Terminalia bolerica / bibhitaki(Terminalia belerica) 0,07 mg
  je deo ajurvedskog preparata Triphala. Voće Bibhitaki bogato je galnom kiselinom, taninima, saponinima i fitosteroidima. Bibhitaki pomaže u jačanju pamćenja i povećanju brzine razmišljanja. Čisti, jača i tonizira gastrointestinalni trakt. Poboljšava hormonsku ravnotežu u telu. Obnavlja ćelije jetre oštećene toksinima, ima blagi holeretski efekat, uklanja zastojlučenja žuči. Terminalia bolerica razređuje šlajm, čisti bronhije od sluzi i ima izražen antitusivni efekat.

  Terminalia chebula / haritaki (Terminalia chebula) 0,07mg
  je deo ajurvedskog preparata Triphala. Plod Haritaki sadrži najmoćnije antioksidante. Neutrališe slobodne radikale i zaustavlja oštećenje vaskularnog endotela, čime pouzdano štiti srce i krvne sudove. Haritaki jača imunitet. Zbog visokog sadržaja hebulne kiseline, plod haritakija je moćna komponenta za čišćenje, jer podstiče aktivnost enzima iz grupe citokroma 450, koji su odgovorni za antitoksičnu funkciju jetre. Poboljšava sastav i gustinu žuči. Biljni katehini jačaju krvne sudove i obezbeđuju bolju cirkulaciju.

  Emblica officinalis / amalaki (Emblika officinalis) 0,07 mgr
  Bobice emblike (amla, indijska ogrozd) glavna su komponenta poznatih ajurvedskih preparata Triphala i Chiavanprash. Amalaki je jedan od najbogatijih izvora različitih oblika vitamina C u kombinaciji sa taninskim kompleksom i galnom kiselinom. Emblica ima izražena svojstva protiv starenja, čišćenja, antioksidansa i imunomodulacije. Tonira, poboljšava rad mozga, jača krvne sudove i stimuliše sintezu hemoglobina. Bobice emblike podstiču varenje, imaju blagi laksativni i diuretički efekat.

  BioProbiotic dve vrste korisnih mikroorganizama i hranljivi medijum za ravnotežu crevne mikroflore.

  L-Glutamin (L-Glutamine) 0,15 g
  To je aminokiselina-graditelj, koja je neophodna za uspostavljanje propustljivosti creva. L-Glutamin se naziva "faktor crevne propustljivosti", održava integritet crevnih zidova, smanjuje manifestaciju alergijskih simptoma i smanjuje efekte toksičnih i zaraznih faktora. Ova aminokiselina je važna u procesu mršavljenja: štiti mišićno tkivo od propadanja, izvor je energije dok istovremeno smanjuje sadržaj kalorija u ishrani. Smanjuje zavisnost od slatkiša, ubrzava sagorevanje masti.

  L.acidophilus и B.bifidum Smesa korisnih probiotskih bakterija 0,03gr
  Lakto- i bifidobakterije su probiotici čine korisnu crevnu floru gastrointestinalnog trakta. Formiraju organske kiseline, snižavajući pH debelog creva na 5,3-5,8. Stvarajući takvo kiselo okruženje, sprečavaju razmnožavanje patogene i ttruležnemikroflore. Bakterije L. acidophilus izvor su acidophilusa i laktocidina, koji su aktivni protiv širokog spektra patogenih mikroorganizama. Probiotici aktiviraju imunološki sistem, pospešuju uklanjanje toksina, kancerogena, soli teških metala iz tela, regulišu funkcionalnu aktivnost gastrointestinalnog trakta, učestvuju u metabolizmu proteina, ugljenih hidrata, lipida, nukleinskih i žučnih kiselina, dijetetskih biljnih vlakana, metalnih soli, sintezi vitamina, hormona, enzima.

  Pakovanje

  pakovanje sadrži 195 gr praha za rastvaranje. Unutar pakovanja je merna kašičica.

  Povratak nazad


  Sledeće proizvode naručujete ovde a mi ih dobavljamo iz Rusije putem medjunarodne pošte


  Kandiklin

  Protiv kandide

  Kod 01625
  Kandiklin -- porudžbina
  Cena din Komada
  3900

  Kandiklin protiv patogenih gljivica prvenstveno kandide (candida albicans) i obnavljanje i jačanje antigljivičnog imuniteta.
  Pored biljnih antiglivičnih ekstrakata sadrži najmoćniji prirodni antifungalni sastojak! Kaprilna kiselina (u obliku magnezijum kaprilata), izolovana iz kokosovog ulja. Ova komponenta, za razliku od farmaceutskih, deluje protiv gljivica, čuvajući korisnu mikrofloru koja naseljava organizam.

  Dejstvo

  1. Uništava sve vrste gljivica (suzbijajući mitohondrijalno disanje mikroorganizama ili uništavajući membrane gljivičnih ćelija).
  2. Uklanja otpadne produkte gljivica.
  3. To je preventivna mjera protiv gljivičnih infekcija.
  4. Uklanja upalu uzrokovanu gljivicama.
  5. Doprinosi obnavljanju normalne simbiotske mikroflore.
  6. Povećava imunološku odbranu.
  7. Pomaže u uklanjanju i preventivi manifestacija belog pranja kod žena

  Prednosti

  • Sadrži kaprilnu kiselinu, izoliranu iz kokosovog ulja - najmoćniju prirodnu antifungalnu komponentu.
  • Visoka efikasnost zbog sinergijskog efekta 7 biljnih ekstrakata
  • Djeluje usmjereno protiv gljivica, uz održavanje korisne mikroflore.
  • Pogodan je za uzimanje, ne uzrokuje fizičku nelagodu tokom kursa, ne zahtijeva stroge dijete i radikalne promjene načina života.

  Rezultat

  • Nestaju upalni procesi uzrokovani gljivicama.
  • Nestaju vanjske manifestacije gljivične infekcije, poboljšava se stanje kože i noktiju.
  • Osjećate čistoću, lakoću i unutrašnju udobnost!

  Sastav - 60 kapsula. Sastav 1 kapsule, 550 mg:

  • Ekstrakt bilja Paud Arco 120 mg
  • magnezijum kaprilat 70 mg
  • Ekstrakt ehinacee 30 mg
  • Propolis 30 mg
  • Ekstrakt listova masline 20 mg
  • Ekstrakt lista eukaliptusa 20 mg
  • Karanfilićl 20 mg

  Više od polovine svjetske populacije pati od gljivičnih oboljenja!

  Gljivična oboljenja su izazivana mikroskopskim sporama parazitskih gljivica prvenstveno kandide (Candida albicans). Gljivične infekcije mogu biti lokalne ili sistemske. Lokalne gljivične infekcije se ispoljavaju na koži, usnoj šupljini, vagini i mokraćnim putevima. Sistemske gljivične infekcije su mnogo opasnije jer napadaju unutrašnje organe, kao što su pluća, oči, jetra i mozak.

  Metamarin

  Čišćenje od teških metala

  Kod 01633
  Metamarin -- porudžbina
  Cena din Komada
  3000

  • Štiti jetru, bubrege, creva od stresnih situacija.
  • Otklanja poremeèaje u organizmu prouzrokovane nitratima, nitritima, ftalatima, akrilamidom.
  • Poboljšava metabolizam lipida u jetri, neutrališe opasne transmasne kiseline.
  • Zaštita od ekološkog stresa, uklanjanje nagomilanih teških metala i radionuklida iz organizma.

  Prednosti


  Rezultat

  u jednu kapsulu «Metamarin», 580 mg, ulazi:

  Hlorela (Chlorella vulgaris) 70 mg
  prirodni detoksifikator koji apsorbuje i uklanja teške metale, metabolite raznih lekova, toksine izduvnih gasova. Stimuliše zarastanje sluzokože digestivnog trakta i normalizuje crevnu mikrofloru. U procesu asimilacije pektina, alge se transformišu u pektinsku kiselinu koja se sjedinjuje sa teškim metalima stvarajuæi nerastvorljive soli radi lakšeg izbacibanja iz organizma.

  Spirulina (Spirulina platensis) 70 mg
  ima sposobnost da veže i ukloni iz tela radionuklide (stroncijum, cezijum), teške metale (živa, olovo, arsen), proizvode metabolizma azota (urea, kreatinin), histamin i supstance sliène histaminu (serotonin, bradikinin) i druge toksiène supstance. Ima tonièni efekat, poboljšava rad creva, poboljšava imunitet. Poveæava nivo hemoglobina u krvi.

  Laminaria (Laminaria) 50 mg
  apsorbuje i uklanja iz organizma toksine, holesterol, žuène kiseline i kancerogene materije, teške metale i radioizotope. Prirodni izvor joda: reguliše rad štitne žlezde i hormona. Polinezasiæene masne kiseline omega-3 i antagonist holesterola betasitosterol regulišu nivo holesterola u krvnoj plazmi, spreèavajuæi aterosklerotske lezije sudova srca i mozga.

  Fucus vesiculosus (Fucus vesiculosus) 50 mg
  sadrži polisaharide (alginska kiselina i njene soli, fukoidan), koji uklanjaju soli teških metala i radionuklida, toksine, kancerogene materije, reguliše metabolizam vode i soli, nivo holesterola u krvi. Ima sorpciona svojstva i èisti creva od nastalih toksina.

  Vitamin B4 (holin) 30 mg
  poseduje hepatoprotektivna svojstva (regeneracije jetre), poboljšava metabolizam lipida u jetri, neutrališe opasne transmasnih kiselina. Štiti jetru, pomaže joj da je poboljša sa viškom nezdravih masti i obnavlja je u sluèaju toksiènih ošteæenja.

  L-leucin (L-leucin) 20 mg
  esencijalna aminokiselina koja poboljšava metabolizam. Ima detoksikaciona svojstva: neutrališe toksiène supstance i pojaèava funkciju èišæenja jetre, pospešuje brzu detoksikaciju ksenobiotika u jetri. Smanjuje umor i poboljšava radni elan.

  Šitake pečurka (Lentinula edodes) 20 mg
  uklanja nitrate i nitrite, toksiène supstance, teške metale i radionuklide, holesterol. Izvor esencijalnih aminokiselina, mikro- i makroelemenata, masnih kiselina, vitamina D. Poseduje imunostimulirajuæa, tonièna i adaptogena svojstva.

  G-shape 375 grama

  g-shape

  Kod 00130
  G-shape -- porudžbina
  Cena din Komada
  4500

  Kvalitetna zdrava ishrana na ćelijskom nivou, sa jedinstvenim G-Balance kompleksom 6 vrsta proteina koji sadrže 100 % potrebnih esencijalnih i ne-esencijalni amino kiselina. Takođe sadrži potrebnu dnevnu dozu od 13 vitamina i 11 esencijalnih minerala u kompleksu G-Vitamix ,7 tipova biljnih vlakana G-Fibers potrebnih za varenje ibiljni kompleks G-block sa blokatorima apetita.
  G-SHAPE – nova generacija proizvoda za zdravlje, zasniva se na savremenim naučnim osnovama, ekskluzivnih sirovina i novih proizvodnih tehnologij . U proizvodnji se koriste komponentesa međunarodnim standardima kvaliteta, sa garancijom od ekološke čistoće u svakoj fazi proizvodnje.
  Izolovane amino-kiseline iz proteina soje, biljna vlakna FibersolTM , ekstrakt kokosovog ulja, ekstrakt  iz proteina mlečne surutke, hidrolizat proteina iz surutke, trigliceridi srednjeg lanca, ovsene mekinje, kompleks AminogenTM proteaze, stevia, koncentrat proteina graška, proteini smedjeg pirinča, proteini iz krompira, kokosov šećer, vitaminsko-mineralni kompleks (fosfor, kalcijum, magnezijum, gvoždje, cink, mangan, bakar, hrom, jod, molibden, selen, vitamini A, C, E, B3, B5, B6, B7, B1, B9, B12, K,D3), Natrijum-kazeinat, micelarni kazein, ekstrakt hudije gordoni, ekstrakt garcinije kambodžanske, karalluma, glukomanan, maltodekstrin, litesse, citrusova vlakna, ksantan guma, tara guma, prorodna aroma.
  Jedan G-shape obrok košta 300din, u poredjenu sa obrokom brze hrane (fast food) jeftinije. Kvalitet i pomoć organizmu se ne mogu porediti.

  Pakovanje

  pakovanje sadrži 375 grama, 15 dnevnih porcija.

  G - BALANCE Light 6 VRSTA PROTEINA, kompleks esencijalnih aminokiselina.

  11,5 mg
  je lako svarljiv, visoko vrijedan biljni protein uravnotežen u sastavu aminokiselina. Ima sposobnost da snizi nivo "lošeg" holesterola, smanjuje rizik od razvoja ateroskleroze i indiciran je za bolesti žučnog kamenca. Ima antioksidativna svojstva. Izolat sojinog proteina blagotvorno djeluje na proizvodnju hormona štitnjače. Izolat soje sadrži veliku količinu lecitina, koji sprečava nakupljanje masti u jetri, a takođe podstiče pravilan odliv žuči.

  1,6 mg
  sadrži kompletan set aminokiselina, uključujući i esencijalne. Sadržaj proteina je oko 80%. Mliječni proteini imaju dvije najvažnije grupe: kazeine i proteine sirutke. Mliječni proteini ubrzavaju mršavljenje, pomažu u povećanju mišićne mase, ublažavaju simptome umora, usporavaju pojavu starosnih promjena na srcu, krvnim žilama i koži, povećavaju imunološku odbranu i skraćuju vrijeme oporavka nakon treninga.

  0,75 mg
  protein koji se sastoji od svih esencijalnih aminokiselina važnih za izgradnju mišića. Izolat graška je energetski bogat protein, lako probavljiv i hipoalergen. Rekorder za aminokiselinu arginin. Arginin igra važnu ulogu u proizvodnji energije, rastu mišića, proizvodnji hormona rasta i gubitku težine. Izolat graška sadrži metionin, iz kojeg se sintetizira L -karnitin, koji potiče gubitak težine. Metionin je uključen u sintezu kreatina, izvora energije za mišićnu funkciju.

  0,6 mg
  biljni protein, koji uključuje najvažnije aminokiseline za dobijanje mišićne mase. Količina BCAA (izoleucin, leucin i valin) je oko 12%. Ne sadrži laktozu i holesterol. Pšenična vlakna sadrže enzime koji poboljšavaju probavu i apsorpciju hrane. Visok sadržaj glutamina skraćuje vrijeme oporavka nakon vježbanja.

  0,2 mg
  Daje brzo zasićenje i potpuno se upija. Održava najviši nivo mišićnog metabolizma, pomaže u smanjenju tjelesne masti i postizanju definicije mišića. Bogata je metioninom, zbog čega učestvuje u metabolizmu masti i najmoćnije je lipotropno sredstvo. L-karnitin se sintetizira iz metionina, koji ubrzava tjelesnu potrošnju masti i smanjuje težinu. Učestvuje u sintezi kreatina – glavnog izvora energije za funkciju mišića.

  0,13 mg
  biljni protein, koji uključuje najvažnije aminokiseline za dobijanje mišićne mase. Brzina apsorpcije proteina pšenice je prosječna. Količina BCAA (izoleucin, leucin i valin) je oko 12%.

  G - VITAMIX Light 10 vitalnih vitamina i 7 minerala u bioraspoloživom obliku.

  1,37 mg
  Kalcijum hidrogen fosfat je važan za jačanje koštanog tkiva i normalnu funkciju mišića, potreban je za sintezu proteina i obavlja mnoge važne funkcije u organizmu. Magnezijum citrat održava neophodan energetski nivo celog organizma, deluje kardiotrofno, antiaritmično, vegetotropno, deluje antistresno i antidepresivno. Cink citrat je važan element u tragovima koji povećava otpornost na zarazne bolesti. Cink osigurava sintezu proteina i metabolizam nukleinskih kiselina, neophodan je za ćelijsko disanje, korištenje kisika i neutralizaciju slobodnih radikala. Željezni fumarat je bioraspoloživi oblik gvožđa neophodan za prevenciju stanja nedostatka gvožđa. Jod je neophodan za stvaranje hormona štitnjače, koji su odgovorni za metabolizam proteina, masti i ugljikohidrata. Krom pikolinat nadoknađuje nedostatak hroma u ljudskom tijelu, reguliše metabolizam lipida i smanjuje razinu glukoze. Selen-spirulina je izvor proteina za izgradnju mišića, poboljšanje njihove snage i izdržljivosti, promicanje ravnoteže glukoze u krvi i funkcije mozga.

  0,03 mg
  normalizuju rad nervnog i kardiovaskularnog sistema, poboljšavaju rad creva, stanje kože, pomažu u suočavanju sa stresom, pojačanim emocionalnim stresom, učestvuju u rastu ćelija, razmeni energije i funkciji mišića. Vitamin WITH i B vitamini jačaju imuni sistem i povećavaju otpornost organizma na razne bolesti.

  G - VLAKNA Light 3 vrste vlakana su najbolja pomoć za varenje.

  7,26 mg
  pravi se od cikorije, jerusalimske artičoke, čička, agave. Po sastavu je složeni ugljikohidrat, biljni polisaharid. Normalizira crijevnu mikrofloru - služi kao "đubrivo" za sojeve korisnih bifidobakterija i laktobacila koji žive u crijevima, potiče rast i aktiviranje njegove aktivnosti. Povećava proizvodnju vitamina B i vitamina K, poboljšava probavu. Povećava sintezu interferona, interleukina, povećava fagocitnu sposobnost makrofaga, čime se poboljšava imunološka obrana. Ima kompleksan učinak na funkcionalnu aktivnost jetre. Inulin, zbog svojih sorbentnih svojstava, neutralizira otrovne tvari u crijevima i krvi, značajno rasterećuje jetru. Normalizuje nivo šećera u krvi, poboljšava metabolizam lipida - pozitivno utiče na metabolizam lipida, smanjuje nivo holesterola u krvi, smanjuje rizik od visokog krvnog pritiska i aterosklerotskih promena na kardiovaskularnom sistemu.

  0,5 mg
  visokomolekularni polisaharidi koji u probavnom traktu tvore visoko viskozan gel, koji je u stanju očistiti crijevne mikroresice od neprobavljenih ostataka, adsorbirati i ukloniti otrovne tvari i kolesterol iz tijela, te usporiti apsorpciju šećera iz crijeva. Regulišu nivo šećera u krvi, eliminišu glad, smanjuju nivo holesterola u krvi, normalizuju crevnu mikrofloru i poboljšavaju proces varenja.

  G - BLOK Light 2 biljna ekstrakta – blokator apetita.

  0,06 mg
  zamjena za šećer – reguliše lučenje inzulina, pomaže u normalizaciji nivoa šećera u krvi. Normalizira rad gastrointestinalnog trakta i ima blagi koleretski učinak. Visok sadržaj inulina stimulira rast korisnih crijevnih bakterija - bifidobakterija i laktobacila. Poboljšava rad kardiovaskularnog sistema. Stevija ima baktericidni učinak - glikozidi inhibiraju rast i razmnožavanje patogenih bakterija i patogenih mikroorganizama u probavnom traktu, te sprječavaju razvoj disbakterioze. Steviozidi stimulišu imuni sistem aktivacijom T- i B-limfocita, oslobađanjem interferona i povećanjem produktivnosti antitela.

  0,015 mg
  poboljšava probavu i potiče brzu sitost. Zahvaljujući sadržaju hidroksilimunske kiseline, pomaže ubrzavanju metabolizma. Otupljuje osjećaj gladi zahvaljujući sadržaju pektina.
  Također uključuje:

  0,9 mg
  “masti za energiju i mršavljenje”, koje se sastoje od jednakih udjela dvije kiseline: kaprilne i kaprinske. Trigliceridi srednjeg lanca se lako apsorbuju u tijelu i imaju nižu energetsku vrijednost u odnosu na konvencionalna ulja i masti. Istovremeno, u potpunosti nadoknađuju potrebu organizma za masnim kiselinama. Ubrzavaju metabolizam, pomažu u ispravljanju kilograma i sudjeluju u stvaranju “efekta sitosti”. Daju kolosalan priliv energije.

  0,01 mg
  Ima izbalansiran sastav aminokiselina i opskrbljuje tijelo svim esencijalnim aminokiselinama. Vrlo sporo se apsorbira u probavnom traktu, daje najduži osjećaj sitosti, a tijelu obezbjeđuje potrebne aminokiseline 7-10 sati. Bogat je kalcijem i sadrži veliku količinu glutamina, koji udvostručuje sintezu proteina u mišićnom tkivu. Blokira osjećaj gladi na duže vrijeme, pomažući u kontroli apetita tokom cijelog dana.

  0,125 mg

  Povratak nazad

  Formula balansa plus

  kolostrum

  Kod 00761

  Proizvod privremeno nije dostupan

  «Formula balansa plus» sadrži ekstrakt kolostruma i izbalansirane biljne komponente i vitamine, neophodne za harmoničan razvoj dece i održavanja zdravlja starijih ljudi.

  Kompleks aktivnih supstanci u sastavu Formule Balansa podržara rad ključnih sistema organizma, utiče na imunitet i poboljšava emocionalno stanje.

  Stimuliše i jača pravilan razvoj imunog sistema dece, obezbedjuje pravilan razvoj dečijeg organizma.

  Kod starijih ljudi - jača radnu sposobnost, sprečava oboljenja u prelaznom (jesen-zima) periodu, poboljšava raspoloženje, pažnju i memoriju.

  Dopunjuje deficit osnovnih vitamina i minerala, pre svega kalcijuma, odgovornog za čvrstinu tkiva kostiju i krvnih sudova.

  Dejstvo

  Efikasno podržava imuni sistem

  Primena

  Preporučuje se za preventivu sledećih pojava:

  Način primene

  Koristi se po 1-2 kapsule dnevno posle jela, piti sa 1/2 čaše vode.

  Trajanje primene u srednjem oko 1-1,5 meseca.

  Sastav

  Pakovanje

  pakovanje sadrži 60 kapsula

  Povratak nazad  Formula DIM

  onkoprotektor

  Kod 00762

  Proizvod privremeno nije dostupan

 • potpuno čišćenje organizma,
 • uklanjanje simptomapritrovanju hranom, alkoholom, industrijskim hemikalijama,
 • smanjenje simptoma alergijskih oboljenja;
 • uklanja mamurluk,
 • obnova ćelija jetre nakon virusnog hepatitisa,
 • obnova ćelija jetre kod dugotrajnog korištenja lekova, trovanja, anestezije,
 • obnova jetre na gepatoze,
 • pomoć u slučaju ciroze jetre,
 • prevencija hormonalno zavisnih oboljenja dojke, maternice, jajnika, prostate,
 • prevencija mastitisa, hiperplazije endometrije, endometrioze;
 • regulisanje menstrualnog ciklusa;
 • uklanja predmenstrualni sindrom,
 • oslobadjanje od HPV virusa.
 • Sastojci : Suvi kolostrum sa 15% sadržaja imunoglobulina G,ekstrakt brokolija i mladih izdanaka brokoli, indol-3-karbinol; DiIndoleMethane (DIM); snežna gljiva; askorbil palmitat; L-metionin; lipoična kiselina; L-glutation; glukuronska kiselina.

  Tajnu delotvornosti "Formule-DIM" - čine tri jedinstvena kompleksa

  Kompleks SuperIndol

  jača neutralizacionu sposobnost jetre, štiti ćelije jetre od oštećenja, normalizuje ravnotežu polnih hormona, uklanja neaktivne hormone, sprečava razvoj tumora i HPV.

  Kompleks SuperDetox

  ubrzava detoksikaciju, poboljšava metabolizamjetre, povećava otpornosthepatocita na virus hepatitisa i oštećenja slobodnim radikalima.

  Kompleks EcoLak

  podržava i jača imunitet prilikom detoksikacija, štiti ćelije jetre odvirusia hepatitisa, ubrzava regeneraciju tkiva jetre.

  Kolostrum- visoko-pročišćena frakcija govedjeg kolostruma, prirodni koncentrati bliskih ljudskom imunoglobulinu G, faktoru rasta, bioloških stimulatora i hranjivim supstancama. Ima imunomodulatorno dejstvo, jača i pomladjuje organizam; ubrzava oporavak i regeneraciju tkiva, uključujući tkiva jetre. Kompleks poboljšava imuni mehanizm pročišćavanja krvi, reakcijama po sistemu antigen-antitelo povećava mentalne i fizičke radne sposobnosti organizma.

  Primena

  Formula-Dim pri čišćenju organizma
  U trajanju od 1 meseca po 1-2 kapsule dnevno.

  Formula-Dim priporemećenoj funkciji jetre
  Pri jakimbolovima u desnoj strani stomaka, pri akutnim i hkroničnim infektivnih hepatitisa, hepatoze uzimati po 2 kapsule dnevno u toku 2 meseca. Pri progresivnim oboljenjima (ciroza) po 2 kapsule dnevno u trajanju do 4 meseca. Ponoviti 2 puta godišnje.

  Formula-Dim pri narušenom menstrualnom ciklusu, mastopatije, mioma,cisti, endometrioza,papiloma virus
  Za maksimalni učinak se preporučuje prijem 2 kapsule dnevno u toku 4-6 meseci. Pri progresivnim oboljejnim a i sklonosti ka obrazobanju tumora preporučuje se prijem po 2 kapsule dnevno u toku 6-12 mjeseci.

  Pakovanje

  pakovanje sadrži 60 kapsula

  Povratak nazad


  VITASPEKTAR-C

  Prirodni vitamin C

  Kod 00622

  Proizvod privremeno nije dostupan

  Vitaspektar-C sadrži prirodne forme vitamina C koje se brzo usvajaju i time postiže brza aktivacija zaštitniih snaga organizma.

  Naš organizam zahteva mnogo vitamina C. On je prvenstveno potreban za efikasan rad imunih ćelija, jačanje tkiva kosti i hrskavice i zidova krvnih sudova. Potreba komponenti vitamina C naglo raste kod:

  Vitamin-C se koristi kao sredstvo za jačanje fizičke radne sposobnosti i adaptivne sposobnosti kardio-vaskularnog sistema. Zato gas treba koristiti u sportskoj medicini radi postizanja boljih rezultata i za brži oporavak posle intenzivnih treninga.

  Primena
  Način primene

  Deca od 5 do 12 godina pola kapsule na dan, starija deca i odrasli 1 - 2 kasule za vreme ili posle jela. Popiti sa pola čaše vode. Kod prehlada doza se udvostručuje.

  Sastav

  Pakovanje

  pakovanje sadrži 60 kapsula

  Povratak nazad


  Fito čaj Prometej

  Čaj Prometej

  Kod 00167

  Proizvod privremeno nije dostupan

  Ukoliko se posle obilnijeg obroka javljaju bolovi ispod desne podrebrice - to govori da postoje problemi u proticanju žuču.

  Sprečavanje zastoja proticanja žuči i pojave kamena u žučnoj kesi moguće je uz pomoć biljnog čaja "Prometej".

  Biljni čaj "Prometej" uspostavlja pravilan rad sistema za lučenje žuči i jetre, normalizuje varenje hrane i apetit, smanjuje želudačne tegobe, mučninu, podrigivanje, težinu u želudcu.

  Ekstrakti komponenata kantarion, hajdučka trava, buhač i šipurak jačaju proces stvaranja i lučenja žuči.

  Pektini iz šipuraka jačaju funkcije jetre.

  Etarska ulja hajdučke trave i nane otklanjaju grčeve u žučnim kanalima sprečavaju zastoj žuli i sprečavaju pojavu bola.

  Aktivne komponente kantariona, hajdučke trave i idjirota otkalnjaju simptome zapaljivih procesa u jetri i žučnom sistemu kod holecistitisa, hepatitisa, kamena u žuči.

  Biološki aktivne supstance kantariona, buhača, idjirota i šipurka poboljšavaju strukturno i funkcionalno stanje jetre, regulišu procese metabolizma.

  Primena
  Način primene

  1 filter-kesicu preliti čašom vrele vode (200ml) neka stoji oko 15-20 min, odrasli piju 1 čašu dnevno u toku jela.

  Primeniti – 4 nedelje. Ako je potrebno može se ponoviti kroz 1-2 meseca.


  Sastav

  Pakovanje

  pakovanje sadrži 30 filter kesica

  Povratak nazad
  Created 2010-2024 | Uslovi korišćenja | Hosted by Dreamhost