Kako da čovek postane odgovoran za sebe, svoju sreću i blagostanje?

gloryon 

Zubne paste Radonta od ekstrakata lekovitih biljaka

Nakon izbora kliknite "Vidi porudžbinu" na kraju ove forme
     
Zubne paste
Duet Radonta
Kod: 00415

Jutarnja i večernja zubna pasta sadrže odvojne biljne komponente, radi njihovog što delotvornijeg delovanja. Jedinstveno rešenje za razliku od drugih naturalnih zubnih pasti, rezultat naučnih ostvarenja ruskog Holdinga Gloryon. Redovnom primenom ove kombinacije izbegavaju se mnogi problemi sa zdravljem.

Duet Radonta -- porudžbina
Prod. cena din Komada
2000
Zubne paste
Trio «Radonta»
Kod: 00414

Aktivne omponente pasti su razdojene u tri različite tube, Jutarnja i Večernja obezbedjuju i preventivu i zaštitu, prvenstveno usmerenim na zdravlje zuba, desni i usne duplje, dok Radonta white izbeljuje zube i štiti zubnu gledj od stvaranja kamenca i karijesa.

Trio Radonta -- porudžbina
Prod. cena din Komada
2935
Radonta jutarnja pasta za zube
Jutarnja pasta za zube Radonta
Kod: 00411

"Radonta" jedinstvena pasta za zube, čisti zube, neguje desni, daje svež dah, preventivno deluje i pomaže u rešavanju probelma oboljena usne duplje. Jedna tuba od 168gr. dovoljna je za godinu dana primene. Estetsko i ekološko pakovanje (nije od plastike!)

Radonta jutarnja -- porudžbina
Prod. cena din Komada
950
Večernja zubna pasta Radonta
Večernja zubna pasta Radonta
Kod: 00412

Čisti zube, štiti desni, sprečava krvarenje, omogućava dobar san, pogodna za dijabetičare. Neguje zube, desni i sluzikožu usta. Ima antimikrobno i baktericidno dejstvo preventivno deluje i rešava oboljena usne duplje. Jedna tuba od 150gr. dovoljna je za godinu dana primene. Estetsko i ekološko pakovanje (nije od plastike!)

Radonta večernja -- porudžbina
Prod. cena din Komada
1050
Zubna pasta Radonta White za izbeljivanje zuba
Zubna pasta Radonta White za izbeljivanje zuba
Kod: 00406

Čisti i daje prirodni blistavi sjaj zubima, uz njhovu zaštitu od infekcija, primenjljiva i kod najosetljivijih zuba. Jedna tuba od 168gr. dovoljna je za minimum godinu dana korišćenja. Estetsko i ekološko pakovanje (nije od plastike!)

Radonta White -- porudžbina
Prod. cena din Komada
934
zubna četkica
Duet četkica za zube Radonta
Kod 00424

Stomatolozi tvrde da upravo četkice igraju najvažniju ulogu pri čišćenju zuba. Ako je to tako, onda su ove četkice najbolje rešenje. Jutarnja četkica čisti efikasno kada se ujutro žurimo da što pre krenemo na naše dnevne aktivnosti, a večernja detaljno, uz duže čišćenja udaljuje sva strana tela izmedju zuba. Čekinje obeju četkica su laserski obradjene, mekane sa specijalnim slojem od praha dijamanta, ne oštećuju gledj već je nežno poliraju. Čekinje jutarnje četkice pokrivene su kaljcijumom, što dopunski neguje gledj. Kod večernje, čekinje imaju dva nivoa Super-Slim, što daje dvostruki efekat, kraće čekinje čiste površinu i bočne predele zuba, dok duže lako ulaze u medjuzubni prostor. Mogu ih koristiti i deca i odrasli. Ekonomične jer su dugotrajne, ne menjaju svoja fizičko-hemijske osobine u toku upotrebe, lako se peru i suše, inertne na razvoj mikroorganizama.

Duet četkica za zube Radonta -- porudžbina
Prod. cena din Komada
990AKO IMATE PITANJA, NAPIŠITE OVDE

Molba, unesite tačno E-mail adresu
Ime i prezime
Država, Grad
Email
Telefon
Vaše pitanje
Unesite znak c5 ->


P.S. Poštujemo vašu privatnost i garantujemo čuvanje tajnosti informacija koje predajete.

Poželjno je da unesete broj telefona radi daljeg kontakta, jer se često dešava da na vaš email adresu ne dobijete odgovor, jer ga na prijemu prebace u SPAM. To se naročito dešava na gmail i yahoo meil adresama.
Created 2010 by Gloryon d.o.o. | All Rights Reserved | dr5(4)() | Hosted by HostGator 1 online